Eveniment-Social

O tanara de 20 ani sustine ca a fost violata…. acum doua luni

Publicat: 23 mai 2013
1

O tanara de 20 ani, din Pascani, a depus plangere impotriva lui Cristi Amariei, de 26 ani, sustinand ca ar fi fost violata. Tanara spune ca fapta s-ar fi petrecut undeva in luna martie intr-un apartament din oras. Ajunsa acolo, Cristi Amariei si alt prieten de-al sau au constrans-o sa intretina relatii sexuale.
„Victima a depus plangere la Politie abia zilele trecute. Fapta s-a petrecut in urma cu cateva luni si nu putem spune acum daca ar fi fost sau nu violata. Daca se prezenta imediat dupa actul sexual atunci erau alte posibilitati de a gasi dovezi. Se fac cercetari in vederea stabilirii daca actul s-a petrecut sau nu. La ora actuala cel acuzat ne-a spus ca nu a obligat-o absolut deloc sa intretina relatii sexuale cu ea si ca totul s-a petrecut cu vointa ei. Vom vedea ce rezulta din cercetari. Nu intelegem de ce fata s-a prezentat abia acum la Politie”, a declarat comisar Tiberiu Dogaru, sef adjunct al politiei Municipiului Pascani.
Potrivit unor surse, se pare ca prietenul fetei ar fi aflat de fapta si a indemnat-o sa mearga sa depuna plangere impotriva presupusului agresor. Cei doi frati, Cristi si Petru Amariei, de 26 respectiv 30 ani, au mai fost acuzati de viol, fiind incarcerati in urma cu cativa ani si eliberati recent din inchisoare.
Adauga un comentariu