Cancan ultimă oră

O tânără de 21 de ani avea o durere puternică de cap, a luat o pastilă și s-a culcat. A doua zi a decedat sub privirea îngrozită a mamei sale

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dramă pentru o tânără de numai 21 de ani. A început să resimtă o puternică durere de cap, motiv pentru care a luat o pastilă. S-a dus să se culce, crezând că totul se va rezolva, însă, a doua zi, a murit chiar sub privirea îngrozită a mamei sale. Jessica Cain, o tânără din Gateshead, Anglia, a avut parte de o moarte inexplicabilă. Cu doar o seară înainte de sfârșitul ei subit și tulburător, se plângea de dureri de cap, așa că luase o pastilă.

Cum a murit Jessica

Sheila Rowell, mama ei, a relatat tot ce s-a întâmplat, de la seara când fiica ei a luat pastila până a doua zi, când și-a găsit sfârșitul. După ce Jessica luat pastila, femeia s-a dus să o trezească, ca într-o zi obișnuită, însă eforturile ele au fost în zadar.

„Mi-a spus că are o durere de cap și se simte puțin amețită. A luat câteva pastile de paracetamol și apă și s-a dus în pat. A doua zi, m-am dus să vorbesc cu ea, dar nu am putut-o trezi”, a povestit femeia de 49 de ani.

A sunat imediat la numărul de urgență și a încercat chiar ea să o resusciteze pe fiica ei, fiind la telefon cu operatorii care îi dictau toate instrucțiunile. Nici ea, nici medicii de pe ambulanța sosită la fața locului n-au mai putut face nimic.

Ulterior, s-a aflat că tânăra a murit din cauza meningitei și a unei septicemii aprofundate.

„Toată lumea este încă în stare de șoc. S-a întâmplat atât de repede și brusc”, a mai spus mama tinerei, care este sfâșiată de durere.

Adauga un comentariu