Mozaic muzical

O tanara de 23 de ani sufera de fobie de Michael Jackson. „Abia mai pot respira cand ii aud muzica, incerc sa ma gandesc la altceva”

Publicat: 22 mai 2019
3

O tanara de 23 de ani, din Londra, este atat de speriata pe Michael Jackson incat a dezvoltat o fobie de starul pop. Din cauza acestei probleme, Poppy Johnson nu mai foloseste deloc internetul si e complet absenta de pe retelele sociale. 

Totul a inceput cand avea cinci ani si a vizionat videoclipul de la hit-ul „Thriller”. Din acel moment a devenit ingrozita numai la auzul numelui lui Michael Jackson. 

In schimb, parintii tinerei sunt mari fani ai lui Michael Jackson si chiar au un mic altar cu „regele muzicii pop”, dar pe care sunt nevoiti sa-l tina ascuns. 

„Niciodata nu vorbesc despre el si nu prea spun multor persoane despre problema mea. Ma tem sa nu creada despre mine ca sunt o ciudata sau sa incerce sa inteleaga cum de e posibil sa am fobie de Michael Jackson”. 

Poppy si-a facut curajul sa mearga si sa consulte un terapeut si spera sa poata rezolva aceasta problema. 

„Cand sunt in oras cu prietenii si aud vreo melodie a lui Michael, simt ca abia mai pot respira si incerc sa ma calmez si sa ma gandesc la altceva”, a mai povestit Poppy, conform Mirror. 

Adauga un comentariu