O tanara s-a costumat in fiecare zi, timp de un an, drept alt personaj – GALERIE FOTO

Publicat: 11 sept. 2013

Mary Saba, o tanara din Australia, al carei hobby preferat este de a creeze costume amuzante, a purtat un costum diferit in fiecare zi pentru un an intreg. Pentru ca majoritatea costumelor le-a facut singura, Mary a avut nevoie de doar 440 dolari pentru a-si realiza scopul.

Chiar inainte sa inceapa acest proiect ambitios, prietenii o numeau pe Mary „Regina costumelor” pentru timpul si pasiunea pe le punea in fiecare dintre tinutele ei inedite. Ea s-a bucurat intotdeauna sa creeze tinute amuzante si oamenii veneau constant la ea sa-i spuna cat de bine arata.

„Cei mai multi oameni au hobby-uri obisnuite – citit, scris, dans, sport – dar eu m-am bucurat intotdeauna cand am putut sa creez un costum interesant”, a spus Mary, potrivit OddityCenter.

Ea a decis sa inceapa provocarea de a purta un costum diferit in fiecare zi pentru un an chiar in ziua in care a implinit 26 de ani, astfel incat pe 28 iunie 2012 ea a purtat primul ei costum, de Scufita Rosie. Ea s-a fotografiat purtand un costum ciudat in fiecare zi, pana pe 27 iunie 2013, cand a sarbatorit incheierea acestei provocari auto-impuse cu un bal mascat.

Mary a calatorit cu transportul public si a mers la munca imbracata ca un Ooompa Loompa, Mica Sirena, Kylie Minogue, Xena – Printesa Razboinica, King Kong sau Marilyn Monroe, printre multe altele, si desi majoritatea oamenilor au privit-o ciudat, Mary spune ca s-a bucurat de fiecare secunda.loading...

Adauga un comentariu