Local

Exclusiv! O tânără şi-a dat foc la un apartament aflat la 300 de metri distanţă faţă de fabrică de textile care a fost cuprinsă de flăcări – FOTO

Publicat: 28 mai 2020

În aceste momente, pompierii se lupta cu flăcările. Încă un incendiu a izbucnit în Tătăraşi, la doar 300 de metri distanţă de incendiul de la fabrica de textile. De această dată, este vorba despre un apartament care este acaparat de flăcări. Pompierii se chiunuie să stingă flăcările. Nu se cunoaşte existenţa vreunei persoane rănite. Incendiul are loc pe strada Apelor din Tătăraşi.

UPDATE: Se pare că pompierii au constatat că incendiul a pornit de la o tânără în vârstă de 26 de ani, cu probleme psihice. Incendiul a izbucnit la un apartament aflat la doar 300 de metri de fabrică ce a luat foc zilele trecute. Pentru lichidarea incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Incendiul nu a făcut victime. Tânăra a fost evacuată din apartament, alţi patru vecini fiind şi ei evacuaţi. Şase persoane din bloc s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat. În incendiu a ars mai multe piese de mobilier. Tânăra cu probleme psihice este conştientă dar are un atac de panică. Pe lângă echipajele de pompieri, la incendiu a intervenit şi un echipaj SAJ pentru a acorda primele îngrijiri medicale.

Adauga un comentariu