National

O tânără șoferiță din Pitești a provocat un accident pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost luată la bătaie de nepotul victimei – Video

Publicat: 13 mai 2021
O persoană care este intinsă pe asfalt, iar alta este imobilizată de către oamenii legii
O șoferiță a fost luată la bătaie după ce a accidentat o femeie de 64 de ani

După ce o tânără şoferiţa din Piteşti a provocat un accident pe trecerea de pietoni, s-a produs un scandal mare în stradă. Nepotul victimei a sărit să o bată pe cea care a provocat accidentul.

O șoferiță în vârstă de 21 de ani, din Piteşti a provocat un accident care s-a terminat cu scandal. Totul ar fi început în momentul în care tânăra şoferiţa a accidentat o femeie care era pe trecerea de pietoni. După ce femeia în vârstă de 64 de ani a fost acroşata, nepotul acesteia a decis să şi facă singur dreptate şi a sărit să o bată pe şoferiţă.

Din primele declaraţii ale poliţiştilor tânără de 21 de ani nu ar fi fost atentă la drum în momentul în care a accidentat-o pe bătrână de 64 de ani. Accidentul s-a întâmplat miecuri seara, 12 mai 2021, pe una din străzile din Piteşti. În urma impactului victima nu a suferit răni grave, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Argeş.

IPJ Argeş: „Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.”

Tânăra şoferiţă a fost testată pentru a vedea dacă din cauza consumului de alcool a fost provocat accidentul.

„Din verificările preliminare cu privire la accidentul de circulație, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Libertății din Pitești, în direcţia spre centru, a accidentat o femeie de 64 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la o unitate medicală, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că este rănită ușor (contuzie cervicală). Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

La faţa locului poliţiştii au imobilizat un tânăr care nu le-ar fi ascultat idicatiile. Acesta era nepotul victimei de 64 de ani care încerca să-şi facă singur dreptate, între timp oamenii legii i-au sugerat să se calmeze dar tânărul nu i-a ascultat. Bărbatul a fost încătuşat şi dus la secţia de poliţie acolo unde a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice.

În Bucureşti o şoferiţă a omorât doi copii după ce a încurcat pedalele

În ultima perioadă tot mai mulţi şoferi din diferite zone ale ţării provoacă accidente pe trecerea de piertoni. În Bucureşti a avut loc un accident în care au fost implicate victime însă de această dată nu pe trecerea de pietoni. O seferita în vârstă de 56 de ani care a provocat un accident în cartierul Andronache din Bucureşti. Aceasta a fost reţinută după ce s-a urcat cu maşina pe trotuar.

„Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Mențiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24h față de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unității de parchet competente cu propunerea de a se dispune măsura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”, anunță BRigada Rutieră.

Potrivit declratiei şoferiţei, aceasta ar fi încurcat pedalele, iar în loc de frâna a apăsat pedala de acceleraţie. În urma accidentului două fete au fost lovite fatal în timp ce se aflau pe trotuar. Din cauza impactului prea mare, medicii n-au putut face nimic iar cele două fetiţe s-au stins din viaţă.

Vezi AICI Video!
Adauga un comentariu