Magazin

O ultima incercare semnata Demi Moore – FOTO

Publicat: 09 apr. 2012

Demi Moore nu s-a impacat deloc cu ideea ca Ashton Kutcher, actorul cu care a fost casatorita 9 ani de zile, nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu ea, sustin ziaristii americani. Asa ca i-ar fi trimis cateva poze nud pentru „a-i arata ce pierde”, poze care au fost gasite de actuala iubita a actorului, Rihanna.

Demi Moore a facut o incercare disperata de a-l convinge pe Ashton sa se intoarca la ea si, scrie National Enquierer in editia tiparita, citata de Socialitelife.com, pozele trimise pe telefon ar fi fost gasite de actuala iubita a actorului, Rihanna.

Noua iubita a lui Ashton Kutcher, Rihanna – care a negat  prea putin convingator faptul ca cei doi ar avea o relatie – se afla, sustin sursele National Enquierer, in cabina actorului de pe platoul unde se filmeaza „Doi barbati si jumatate” atunci cand a descoperit pozele nud trimise de Demi. Iar cantareata  ar fi facut o adevarata criza de nervi.

Obiceiul lui Demi Moore de a posta poze in care este pe jumatate dezbracata pe contul sau de Twitter este bine cunoscut, asa ca nu ar fi ciudat ca aceasta sa ii fi trimis poze fostului sau sot, dupa despartire. Pare, insa, mai putin credibil faptul ca aceste poze ar fi fost gasite de Rihanna, cea cu care se crede ca Ashton Kutcher are o relatie de mai multe saptamani. 

Sursa: realitatea.net

Adauga un comentariu