Destinatii turistice

O vacanta la schi in zone cu peisaje idilice – FOTO

Publicat: 10 ian. 2017
Aceasta este perioada perfecta pentru a-ti planifica o mica vacanta la schi. Daca partiile din Romania nu sunt pe placul tau, iti propunem alte variante.
Steamboat SpringsColoradoAmerica este o destinatie exceptionala pentru cei care vor sa mearga cu familia in vacanta, arata Your Amazing Places.
 
Mount RoseNevada, tot din America, este o alta varianta de vis, mai ales acum si asta pentru ca acum preturile sunt accesibile. In timpul vacantelor copiilor totul este mai scump in zona.
 
Daca nu vrei sa pleci din Europa, poti opta pentru Paganella, din Italia. In zona exista o multime de partii de schii, iar in statiune se gasesc, de asemenea, spa-uri, numeroase restaurante sau piscine interioare unde te poti relaxa cand nu vrei sa stai pe zapada.
 
Norvegienii se pot lauda printre alte si cu Trysil, unde pe langa partiile de schi o sa ai parte si de peisaje ce par ca sunt editate in programe speciale.
 
Ne intoarcem la Nevada pentru o alta destinatie care nu are nevoie de alta descriere decat poza de mai jos. Pentru a avea parte de asa ceva trebuie sa mergi la Ridge Tahoe Resort HotelKingsbury.
 
Adauga un comentariu