Sport

O vedeta a fotbalului mondial il ataca pe Mircea Lucescu

Publicat: 17 apr. 2014
1

Andrea Pirlo si-a lansat cartea autobiografica, una în care jucatorul lui Juventus face mai multe dezvaluiri interesante. Printre ele, italianul povesteste si perioada petrecuta la Inter, pentru care a evoluat între 1998 si 2001. La Milano, Pirlo l-a reîntâlnit pe Mircea Lucescu, dupa ce antrenorul român l-a lansat în fotbalul mare la mijlocul anilor ’90, în perioada în care a pregatit-o pe Brescia, cu care a reusit sa promoveze în Seria A.

Citeste si: Confesiune tulburatoare a lui Mircea Lucescu

Cu toate acestea, fotbalistul în vârsta acum de 34 de ani, nu are amintiri prea placute cu Lucescu. Cei doi au colaborat la Inter în perioada 1998-1999. „Am jucat foarte mult în primul meu sezon la Inter. Perioada de pregatire a fost una excelenta pentru mine, iar Gigi Simoni (n.n. antrenorul de atunci al milanezilor) mi-a dat multe sanse sa joc, atât ca titular, cât si din postura de rezerva.

Citeste si: Clipe de COSMAR pentru Mircea Lucescu in Ucraina

Apoi, a venit Mircea Lucescu, care a avut tendinta sa-i favorizeze pe jucatorii mai în vârsta din lot (n.n. Pirlo avea atunci 19 ani). Am avut nu mai putin de patru antrenori în acel an, 1999. Ma trezeam dimineata si nu mai stiam care e tehnicianul nostru”, a povestit Pirlo.

Adauga un comentariu