National

Oamenii legii, la un pas să fie omorâţi. Un bărbat furios i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă

Publicat: 13 mai 2022
i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă, colaj uniforma politie si o furca cu patru coarne
Un bărbat furios i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă

Un bărbat furios i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă. Fiind anchetat pentru conducere fără permis şi violenţă în familie, individul şi-a pierdut minţile când în curtea lui au intrat doi poliţişti ca să îi înmâneze o citaţie. Oamenii legii au fost la un pas să fie omorâţi, dacă nu părăseau imediat curtea.

i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă, politist avand in dotare o pereche de catuse
Un bărbat din localitatea gălăţeană Matca i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă

I-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă pentru că au venit să-i înmâneze o citaţie

Un bărbat din localitatea gălăţeană Matca i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tecuci la un an şi trei luni de închisoare cu suspendarea executării pentru ultraj şi distrugere. Decizia instanţei nu este una definitivă.

Anchetatorii au stabilit că, în data de 28 mai 2020, individul a ameninţat doi agenţi de Poliţie cu un satâr şi o furcă după ce a primit o citaţie într-un dosar penal în care era cercetat. Cu o zi în urmă, bărbatul, conducând o maşină de lux marca Audi A6, refuzase să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind anchetat pentru conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

De asemenea, individul este cercetat şi într-un alt dosar pentru violenţă în familie. De aceea, în momentul când i-a văzut pe cei doi poliţişti în curtea casei sale şi a aflat pentru ce veniseră, a început să îi ameninţe cu moartea şi i-a atacat.

„A început să manifeste un comportament antisocial, devenind violent în limbaj şi gesturi, adresând injurii precum şi ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea către lucrătorii de poliţie, folosind de mai multe ori expresia: «vă omor, vă tai capul»”, au stabilit anchetatorii după audierea martorilor care au asistat la incident.

Citește și: Un ieșean a sărit la gâtul polițiștilor după ce tatăl său a fost bătut

i-a atacat pe poliţişti cu satârul şi o furcă, trei politisti
Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tecuci la un an şi trei luni de închisoare cu suspendarea executării pentru ultraj şi distrugere

Ameninţări cu moartea la adresa poliţiştilor aflați în curtea sa

În rechizitoriul întocmit de către procurori este precizat cu lux de amănunte cum individul i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii veniţi să îi înmâneze o citaţie.

„A început să se manifeste din nou violent, adresând din nou ameninţări cu acte de violenţă la adresa acestora, îndreptându-se înspre o anexă a locuinţei, de unde a luat o furcă cu care a venit ameninţător înspre poliţişti, adresându-le acestora ameninţări cu moartea, folosind expresia: «bag furcă în voi», «vă omor», moment în care unul dintre agenţii de poliţie împreună cu soţia inculpatului au intervenit, reuşind să îl oprească pe acesta din acţiunea violentă şi să îl deposedeze de furcă”, se precizează în rechizitoriu.

Ca să scape nevătămaţi, poliţiştii au părăsit imediat curtea bărbatului şi s-au adăpostit lângă autospeciala de Poliţie. Individul a început să arunce în ei cu pietre de mari dimensiuni, avariind serios autospeciala.

Într-un context similar, reporterii Cotidianului BZI au prezentat în cadrul edițiilor trecute cazul unui polițist din Iași, ce a fost amenințat cu o furcă și a fost lovit cu o piatră, după ce a intervenit să aplaneze un scandal.

Drept urmare, pentru a nu fi răniţi grav sau chiar ucişi de bărbatul furios care i-a atacat cu satârul şi o furcă, cei doi poliţişti s-au urcat în maşină şi au plecat rapid de la faţa locului.
Comentarii
  • Ha! Ha! in ce alta tara a Uniunii politistii fug din fata unui taran care arunca cu pietre??
    Sa ne traiti si pensionare rapida pe bani multi! intotdeauna ne simtim protejati de Politie.

Adauga un comentariu