Magazin

Oana, BLESTEMATA de bunica dupa ce NU a lasat-o sa intre la priveghi

Publicat: 19 apr. 2015
1

Momente dramatice la cimitirul Eternitatea din Bucuresti, unde este depus trupul neinsufletit al Marioarei Zavoranu. Mama naturala a acesteia a fost tinuta la poarta inchisa a cimitirului si nu a fost lasata sa intre, sa duca o coroana si sa-si planga fiica. Cu lacrimi in ochi, imbracata in haine de doliu, femeia s-a rugat de oamenii de la poarta cimitirului sa o lase sa intre. Dupa lungi discutii si dupa ce a fost tinuta aproape doua ore la poarta, femeia a primit un raspuns la care nu se astepta. Oana Zavoranu a dat dispozitie sa nu fie primita in capela.

Citeste si: Parca ar fi bipolara! Acum o spurca, acum o iubeste. Ce se va intampla cu trupul Marioarei Zavoranu

Disperata, femeia a plecat, nu inainte de a arunca un blestem asupra nepoatei sale. „Sa o ajute Dumnezeu asa cum m-a tinut ea pe mine aici o ora jumate aici. Dumnezeu s-o pedepseasca ca sunt mama mortului! Sunt mama mortului”, a spus bunica Oanei Zavoranu. Batrana a lasat coroana si, insotita de tanarul care i-a fost alaturi a plecat trista, promitand ca se va intoarce pentru inmormantare.
Comentarii
  • bunic-o iart-o ca NU stie ce face!!!!!! atat o duce capul! mai mult NU, probabil din cauza molotovului pe care-l ia in fiecare zi. IART-O!

Adauga un comentariu