Magazin

Oana Lis ARUNCA BOMBA! Toti fanii au ramas cu gura cascata

Publicat: 09 sept. 2014
1

Oana Lis are toate motivele sa creada ca-i va darui un copil lui Viorel Lis. Blonda are o stare ciudata de cateva saptamani si crede ca ar putea fi insarcinata.

Citeste si Oana Lis, in lacrimi: „Asta e viata ptr unii!”

Oana Lis a fost surprinsa intr-o cofetarie din Capitala, la o ora cam nepotrivita pentru consumarea de dulciuri. Intrebata ce-i cu poftele pe care le are in ultima vreme, sotia politicianului a declarat ca ar putea fi insarcinata. Pe langa poftele de nestavilit, blonda acuza dureri de sani si, in general, o stare ciudata.

Citeste si Oana Lis, anunt tulburator pe Facebook

„Ma gandeam ca poate sunt gravida. Mi se facuse pofta. De o saptamana, doua cam asa, am simtit o stare mai ciudata. Nu am facut niciun test sa vad daca sunt gravida, dar orice este posibil. Am avut mai multe simptome. M-au durut sanii, s-au umflat. Ma gandesc ca ar fi si o fericire, dar si o situatie dificila. Viorel nu se simte prea bine”, a declarat Oana Lis la „Acces Direct”.

Citeste si Oana Lis, decizie controversata cu care si-a bagat fanii in ceata – FOTO

Oana Lis si-a dorit dintotdeauna un copil cu sotul ei, insa Viorel Lis nu a fost atat de atasat de ideea de a mai avea un mostenitor. Treptat si blondina a renuntat la aceasta dorinta, luand in considerare varsta inaintata a sotului si lipsa de sprijin.

Comentarii
Adauga un comentariu