Actualitate

Oana Lis divorteaza: „Viorel mi-a cerut sa facem sex in trei”

Publicat: 26 sept. 2012

Viorel Lis a fost surprins zilele trecute in compania unei domnisoare, fapt ce a facut-o pe Oana sa se indoiasca de fidelitatea lui si sa ofere mai multe amanunte picante legate de viata lor intima.

"Acum imi dau seama de ce nu poarta inelul. Credeam ca este singurul barbat fidel. Credeam ca n-o sa-si bata joc de mine niciodata! Nu este prima data cand ma insala. A mai fost cu mai multe vedete la inceputul relatiei. N-o sa mai gasesca o fata ca mine la bine si la greu", a declarat suparata Oana Lis.

"Sunt minciuni. Nu este adevarat! Ma doare inima cand stiu ca este suparata […] Eu am dormit in alta camera. Nu vreau sa ma fac de ras cu toata povestea asta. Am cunoscut-o pe aceasta fata intr-un cazino. Am mai intalnit-o dar nu m-ati prins. Am urcat la ea pentru a discuta despre afaceri. Eu si domnisoara ne-am uitat pe niste acte. Am dormit putin acolo pentru ca mi-a fost rau", s-a aparat Viorel Lis.

"Nu-l cred. Nu accept varianta sa. O sa plec cateva zile la o prietena. Il las sa se gandeasca. Cred ca o sa divortez!", a adaugat Oana.

Mai mult, sotia fostului primar al Capitalei a povestit cum, la inceputul relatiei, acesta a inselat-o cu multe alte femei si i-a propus sa faca sex in trei.

"M-a facut de ras fata de toate lumea. Nu credeam ca este in stare de asa ceva. Eu sunt de la 19 ani cu el. Am avut o relatie frumoasa. Am aflat de la fosta lui sotie ca a avut sute de femei. Cand eram la inceputul relatiei era si cu alte femei, dar nu ma afecta pentru ca nu stateam impreuna. Am fost cu el la bine si la rau. E mare gagicar. Viorel mi-a cerut si sa facem sex in trei. El se uita chiar si acum dupa alte fete pe strada chiar daca este cu mine", a povestit Oana Lis cu lacrimi in ochi.

 

 loading...

Adauga un comentariu