Magazin

Oana Lis ESTE DEVASTATA. A aflat diagnosticul

Publicat: 18 apr. 2014
1

Oana Lis este speriata de boala sotului ei, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina, candva o femeie vesela si pusa pe glume, traverseaza acum o perioada extrem de grea si se teme ca partenerul ei de viata ar putea muri in orice moment. Intr-o emisiune de la Kanal D, vedeta a povestit ca a aflat ca Lis sufera de un inceput de dementa si ca are pete pe creier.

Diagnosticul pus de medici o inspaimanta pe Oana Lis, care a aflat ca sotul ei are un inceput de dementa. „Era sa mor din cauza unui tratament gresit. Diabetul este boala de baza, dar am probleme si cu circulatia spre creier. Iau 15 pastile zilnic, dar si medicamente antidepresive. Nu mi-e teama pentru Oana. Va gasi pe cineva mai tanar si mai frumos. Ma sperii cand simt un vartej in piept si ca iese sufletul din mine”, a spus Viorel Lis la o emisiune de la Kanal D.

Citeste si Iata ce a facut Oana Lis inainte de a-l duce la spital pe Viorel

Zilele cu acesta in casa sunt tot mai grele pentru blondina si asta nu doar din cauza simptomelor afectiunii de care sufera fostul edil al Capitalei, dar de teama ca acesta ar putea muri in orice moment.

Citeste si Marturii SOC facute de Oana Lis: „Am fost violata la 15 ani de propriul tata”

„Au fost nopti cand nu dormeam de griji. Mi-era teama ca moare in somn. Viorel are un inceput de dementa si pete pe creier. Cel mai rau ar fi sa faca atac cerebral si sa devina o leguma. A fost cel mai greu an din viata mea si acum urmeaza altul pentru ca m-am ocupat singura cu boala lui Viorel.

Citeste si Oana Lis, mesaj cutremurator cu o zi inainte ca Viorel sa implineasca 71 de ani

Oamenii care au un om bolnav in casa stiu cum e. Eu sunt deprimata, el e vesel, ca de obicei. Cea mai grea parte e ca de multe ori era sa moara, nu are cum sa nu ma afecteze, te simti neputincios in astfel de situatii. Viorel are o varsta si lumea zice ca trebuia sa ma astept. Este foarte dureros si foarte greu. Viorel nu intelege cat de greu imi e. Daca el ar pati ceva, as ramane pur si simplu singura pe lume”, a completat Oana Lis la Kanal D, citat de libertatea.ro

Adauga un comentariu