Actualitate

Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei. Ce spune Viorel Lis despre problemele pe care le are

Publicat: 18 mart. 2022
Oana Lis a cumpărat loc de veci
După ce Viorel lis a făcut infarct, soția sa s-a temut de tot ce era mai rău

După ce soțul ei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, Oana Lis i-a cumpărat în grabă loc de veci, pentru a nu fi prinsă pe picior greșit. Reamintim că luna trecută, Viorel Lis a făcut infarct, însă eforturile medicilor nu au fost în zadar, salvându-i viața fostului edil al Capitalei. La acel moment, soția sa, Oana Lis, și-a făcut cele mai negre scenarii, crezând că Viorel nu va scăpa.

Oana și Viorel Lis au mai trecut peste o cumpănă în familia lor. S-a întâmplat luna trecută, după ce fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, a făcut infarct și a ajuns de urgență la spital unde a fost operat. Rămasă acasă, blondina s-a temut pentru ce era mai rău.

Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei

Soția fostului primar al Bucureștiului a mărturisit că și-a făcut cele mai negre scenarii, care, de altfel, sunt firești în astfel de situații limită. Viorel Lis a fost la un pas de moarte, însă soarta i-a fost favorabilă, iar fostul edil a scăpat cu bine și s-a întors acasă. După ce a petrecut o perioadă în spital și a fost sub o atentă supraveghere medicală, edilul a revenit acasă, la soția sa. Astfel, el a aflat că Oana Lis i-a pregătit un loc de veci, deoarece nu avea.

Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci”, a spus Oana Lis.

Dincolo de toate astea, Oana a răsuflat ușurată că starea de sănătate a soțului ei s-a ameliorat și chiar a postat pe pagina ei de Facebook o poză din ziua în care l-a luat pe Viorel Lis de la spital. În descrierea imaginii ea l-a numit pe Viorel Lis „motanul meu cu 9 vieți”. Totodată, ea a ținut să le mulțumească medicilor care l-au salvat pe soțul ei.

Viorel Lis credea că nu o să se mai întoarcă acasă

Pe patul de spital, Viorel Lis avea numai gânduri negre. Era sigur că nu se va mai întoarce acasă la soția sa. Din fericire totul s-a terminat cu bine și Viorel Lis a revenit în sânul familiei, spre bucuria Oanei. Fostul primar al Capitalei și-a dat seama că starea lui de sănătate este gravă din modul în care îi comunica medicul.

Comunica cu mine mereu medicul, era clar că era ceva periculos, ceva ce ar fi putut să se termine. M-am gândit la ce e mai rău, eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă, eram aproape sigur că nu o să mai văd casa și nu o s-o mai văd pe Oana. L-am făcut acum (n.r. – locul de veci)pentru că acum s-a nimerit și am prea multe ca să mai pot să trec peste tot. În corpul meu nu e ceva care să nu fie bolnav. Am tot felul de boli, unele mai ușoare”, a precizat Viorel Lis.

Reamintim că Viorel Lis a ajuns la spital după ce a făcut infarct. Fostul primar al Capitalei a fost operat, i-a fost montat un stent, după care a rămas sub atenta supraveghere a medicilor. După ce starea lui s-a stabilizat, a fost externat și s-a întors acasă. Însă, în tot acest timp, deoarece era îngrijorată, Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei pentru a fi pregătită de orice.
Adauga un comentariu