Magazin

Oana Lis, pe Facebook: „Am plecat departe”

Publicat: 08 nov. 2014
1

Se afla in plin scandal cu un presupus amant si cu sotul asa ca Oana Lis a decis sa ia o pauza si sa plece pentru cateva zile de acasa.

Oana Lis face tot posibilul sa treaca peste perioada grea si plina cu scandaluri. Problemele cu sotul, Viorel Lis, si presupusul amant, Vali, i-au pus capac. Astfel, Oana a decis ca este momentul oportun sa ia o pauza si sa se relaxeze putin, scrie romaniatv.net.

De curand, aceasta a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare in masina, insotita de mesajul: „Am plecat departe”.

Vali, presupusul amant si barbatul care sustine ca ar fi tatal viitorului bebelus al Oanei Lis, a marturisit ca relatia lui cu sotia lui Viorel Lis ar fi inceput in 2010.

„O alinta ‘Cretu’ meu mic’ „, a dezvaluit Alina, luni, la un post tv, lucru confirmat si de Vali. „Da, asa ii spuneam”, a spus presupusul amant al Oanei Lis.

Cum a reactionat Viorel Lis? „Cretu’ mic? Unde are parul ondulat, sus sau jos? De acum inainte o sa-ti spun si eu asa”, a spus Viorel Lis, incercand sa-si pastreze simtul umorului.

Comentarii
Adauga un comentariu