Actualitate

Oana Lis: Vreau sa rup patul, dar nu am cu cine!

Publicat: 08 oct. 2012

Au bagat deja actele divort saptamana trecuta, insa nimeni nu crede in despartirea dintre Oana si Viorel Lis! Pana una alta, blonda e in cautare de senzatii tari in dormitor! Prezenta, zilele trecute, la deschiderea unui showroom de mobila, Oana a inceput sa probeze de zor saltelele!

Oana Lis are ragaz pana la primul termen al divortului, stabilit de judecatori pentru luna aprilie anul viitor, ca sa se razgandeasca si sa il reprimeasca in dormitorul ei pe fostul primar al Capitalei.

Pana atunci, Oana profita din plin de statutul de femeie libera si este in cautare de noi masculi. De altfel, dupa spusele Oanei, unul dintre motivele pentru care vrea sa renunte la casnicia cu Viorel ar fi si acela ca nu mai faceau sex deloc in ultima vreme.

Prezenta, recent, la deschiderea unui showroom de mobila din Capitala, Oana a inceput sa probeze de zor paturile! Unul i-a facut in mod special cu ochiul. Ea s-a descaltat imediat si a inceput sa topaie voioasa in mijlocul patului pentru a proba rezistenta saltelei.

„Pe Viorel l-am trimis sa doarma pe canapea! Eu vreau un pat tare si bun. L-as rupe, dar nu am cu cine!", ne-a declarat Oana.loading...

Adauga un comentariu