Scena artistica din Romania

Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19 cu toate că este vaccinată: „Din respect și responsabilitate”

Publicat: 08 oct. 2021
Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19
Oana Pellea a anunțat pe pagina sa de Facebook că se vă izola din respect și responsabilitate față de cei din jur.

Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19 după ce a luat contat cu o persoană infectată. „Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Actrița este vaccinată însă susține că nu își dorește să se infecteze sau să transmită mai departe virusul celor cu care intră în contact.

Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19

Oana Pellea a anunțat pe pagina sa de Facebook că se vă izola din respect și responsabilitate față de cei din jur.

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili’, a anunțat Oana Pellea.

Actrița a precizat și faptul că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul programt pe 10 octombrie.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile.

Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.

Ce spune Oana Pellea despre vaccinul anti-COVID

Autoritățile au făcut un apel, în această primăvară, la artiști pentru a se implica în campania de vaccinare anti-COVID.  Klaus Iohannis a anunțat atunci că Executivul pregătește o campanie amplă, care va cuprinde artiști, sportivi și politicieni.

Actrița Oana Pellea spunea, la vremea aceea, cum anume se poate implica ea în campania de vaccinare:

“În primul rând, mă pot vaccina, ceea ce am făcut. Am făcut și rapelul deja. Am făcut asta dintr-un respect față de mine, o datorie față de mine și față de comunitate. Actorii sunt foarte văduviți. Am fost un an și atâtea luni puși deoparte, nu am avut bucuria împărtășirii artei noastre cu publicul și asta a fost dureros.

Pe de altă parte, sunt actori independenți care chiar nu au mai putut să-și câștige pâinea cea de toate zilele. Deci situația e dramatică”.

Actrița le recomandă celor sceptici să se informeze din mai multe surse în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid19.

“Să se informeze mai bine, să se informeze din mai multe surse, să nu se ia după zvonuri și după ce se vorbește în culise și să se uite la rezultatele reale ale țărilor care au avut un succes după campania de vaccinare, cum e Marea Britanie”.

Adauga un comentariu