Cancan ultimă oră

Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit Isa, fiica acesteia

Publicat: 29 oct. 2020

Oana Roman a ajuns, în urmă cu puțin timp, cu fiica sa, Isa, la spital. Din fericite, micuța nu a avut nimic grav. După ce s-a liniștit, vedeta le-a povestit și fanilor experiența pe care a trăit-o.

Concret, Oana a mărturisit, în cea mai recentă postare, că miercuri noapte Isa s-a confruntat cu o problemă de sănătate destul de serioasă, iar joi a avut nevoie de o consultație din partea medicului.

Fetița nu a avut nimic grav

Din fericire, fetița nu avea nimic grav, exact așa cum bănuia și mama ei. În urma analizelor recoltate dimineață, diagnosticul a fost confirmat de medic.

„De azi noapte ne dă de furcă o enterocolită a Isei. Azi ne-am dus la spital ca să fim sigure că e doar o enterocolită. Diagnosticul s-a confirmat și ne-am mai liniștit.

Ne-am simțit în siguranță și totul a durat mai puțin de jumătate de oră. Isei i s-au recoltat analize în fix 10 secunde și a fost tare cuminte. În ziua de astăzi este o aventură să mergi la doctor dacă ai orice simptom.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Deși cu o noapte în urmă starea de fata s-a simțit rău, Oana Roman i-a liniștit pe internauți și le-a transmis că totul este bine acum. Bănuielile i s-au adeverit, iar mama Isei se bucură că nu este vorba de nimic mai grav.

Momente grele pentru Oana Roman: „Pur și simplu s-a prăbusit la pământ”

Oana Roman a trecut printr-un moment greu după ce fiica sa, Iza, a înghițit heliu în timp ce se juca cu un balon. Vedeta a relatat întâmplarea îngrozitoare pe Instagram.

Oana Roman, momente de panică. Fiica ei s-a prăbușit la pământ

Oana Roman a povestit pe Instagram cum fiica ei a amețit și a fost la un pas de leșin după ce a înghițit heliu. Atenția vedetei și o doză de noroc au ajutat-o pe micuță să nu se lovească atunci când s-a prăbușit la pământ.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ”, a spus Oana Roman.

„Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică”, a completat aceasta.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Vedeta a tras un semnal de alarmă

Întâmplarea a făcut-o să tragă un semnal de alarmă pentru toți părinți. Fosta prezentatoare TV a avertizat mamele și tații să nu îi lase pe micuți să înghită heliu, fiind o substanță care le creează amețeli puternice.

De altfel, Oana Roman nu este ocolită de astfel de probleme. Izabela a speriat-o și înainte de sărbătorile de iarnă din 2019. Aproape de Revelion, vedeta a fost nevoită să se interneze în spital cu fiica ei, întrucât micuța avea febră mare, care nu scădea cu ajutorul niciunui medicament.

„Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament . Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @******.romania pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana atunci pe Instagram.

Adauga un comentariu