Stiri si curiozitati

Oana Roman a rupt tacerea. Ce i-au spus parintii lui Razvan Ciobanu, atunci cand au vazut-o la inmormantare

Publicat: 16 mai 2019
3

La mai bine de doua saptamani de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, Oana Roman face dezvaluiri emotionante despre intalnirea cu parintii designerului

„Este incalificabil ce se intampla in Romania dupa ce se stinge o persoana publica, iar ceea ce s-a intamplat dupa ce a plecat Razvan m-a socat. Nu a fost prima oara cand s-a facut circ dupa moartea unei vedete pentru ca asa ne place noua sa scormonim, sa comentam, sa nu lasam omul sa se odihneasca in pace. 

La inmormantarea lui am vorbit doar putin cu parintii lui care par niste oameni buni si cerebrali. Mama lui mi-a multumit ca am mers la cimitir, desi nu avea de ce sa o faca. M-am dus acolo pentru ca asa am simtit si pentru ca l-am apreciat enorm pe Razvan. Parintii lui sufera, dar o fac cu demnitate, iar eu cred ca ar trebui sa-i lasam sa-si planga tragedia care s-a abatut asupra lor”, a spus Oana Roman, pentru wowbiz.ro. 

Designerul Razvan Ciobanu, care a pierit intr-un groaznic accident rutier in a doua zi de Pasti, a fost inmormantat in Cimitirul Progresul din Capitala. 

Adauga un comentariu