Cancan ultimă oră

Oana Roman a vorbit despre relația cu soțul. Ce se întâmplă acum între cei doi

Publicat: 01 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Roman a vorbit despre sine, despre familie, relație, fetiță. Marius Elisei îi este aproape, se înțeleg foarte bine și a mărturisit cum este el în postura de soț și tată. Vedeta e fericită cu viața pe care o are – o carieră reușită, o familie frumoasă, ba chiar s-a mutat și în casă nouă! Mai mult decât atât, Oana Roman a vorbit și despre modul în care se poartă soțul ei, ce calități are și cum se descurcă cu fiica lor, Isabela.

”Da, a fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund.

Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea şi s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a spus Oana Roman.

Oana Roman: „Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur”

”Are foarte multe calităţi. Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez. (…) Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, mărturisește vedeta.

De ce a schimbat Oana Roman casa! Ce a declarat vedeta

Oana Roman a mărturisit că alături de familia ei se află și mama sa, care stă la parterul casei noi pe care au cumpărat-o.

”A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor.

Pentru că mama a venit să stea cu noi şi nu încăpeam cu toţii într-un apartament. Aveam nişte lucruri pe care trebuia să le respectăm în ceea ce o priveşte, trebuia să existe un dormitor la parter pentru ea, acum are şi birou tot la parter. Această casă a fost o mare bucurie şi realizare. Ne-a ajutat foarte mult psihic, pe toţi”, a spus Oana Roman pentru Ok!Magazine.

Adauga un comentariu