Magazin

Oana Roman, atac incredibil la castigatorii Eurovision

Publicat: 10 mart. 2015

Selectia nationala pentru Eurovision a starnit mereu nenumarate controverse, iar editia din acest an nu face exceptie.

Dupa ce trupa Voltaj a fost desemnata de votul publicului pentru a reprezenta Romania la Viena cu piesa „De la capat”, numeroase persoane publice au comentat negativ rezultatul.

Printre ele, Oana Roman se declara si ea surprinsa de faptul ca Voltaj a castigat, in timp ce Luminita Anghel s-a clasat pe locul al doilea.

Vedeta este convinsa ca publicul a votat piesa pentru ca a fost intens promovata la radio.

„Luminita Anghel nu pleaca sa reprezinte Romania la Eurovision! Pentru ca in Romania de prea multe ori cel mai bun pierde! Am invatat eu de la tata ca aici, la noi, daca inveti de nota 10 asta nu inseamna si ca vei primi nota 10! Ne place mediocritatea si votam orbeste piesa pe care o stim de la radio!

Restul….adica vocea, prezentarea…etc, nu conteaza! Mergem in Europa cu un mesaj care nu e bun deloc….acela ca pleaca oamenii sa munceasca afara pentru ca aici mor de foame! Asta e mesajul si cred ca puteam sa mergem acolo cu ceva mai bun, mai optimist, mai curat, mai de valoare! Atata putem si cu asta defilam! Vom vedea rezultatele acolo…sper sa nu am dreptate ca sa nu ne facem iar de ras sa ajungem pe locurile din coada!”, a postat Oana Roman pe pagina ei de Facebook.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu