National

Oana Roman, dupa ce Mihaela Radulescu le-a jignit pe gimnastele “grase”!

Publicat: 17 mart. 2015
1

Reactia Mihaelei Radulescu din cadrul show-ului “Romanii au talent” a starnit un val de reactii din partea oamenilor de televiziune si a celebritatilor. Printre acestia se numara si Oana Roman, care a raspuns succint la acesta controversa.

Oana Roman nu a putut sa ramana indiferenta la scandalul iscat in jurul remarcilor facute de Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii “Romanii au talent”. Vedeta sustine ca sunt cazuri mult mai grave, cum ar fi al ei, in urma carora nu se ia nicio masura.

Citeste si Mihaela Radulescu, atacata si de Iulia Albu

“Am vazut insa pe Facebook o mare agitatie si polemica legate de afirmatiile Mihaelei Radulescu la Romanii au talent! Momentul l-am vazut si eu! Nu-mi dau cu parerea, nu ma pricep si nu fac eu mai multa polemica decat e deja! Am o singura nedumerire! Toata lumea o infiereaza pt ca a spus unei fete ca e grasa!

O fata care facea gimnastica! Eu nu fac gimnastica, nu sunt fotomodel si n-am pretins niciodata a fi vreun model sau ceva de genul asta! Si totusi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic in emisiuni de mare audienta, in ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine in termenii cei mai urati posibili! Ma fac grasa, tanc, purcica, obeza, etc. etc., ma jignesc in cele mai degradante si urate moduri si nimeni nu se scandalizeaza, nimeni nu ii infiereaza, nimeni nu discuta si nu pare a fi deranjat! Sunt prezentata ca o anomalie, ca un monstru, desi sunt om si de curand mama! Mie mi se pare ca asta suna a ipocrizie!

Citeste si Scandalul „Romanii au talent” continua

Mihaela a spus ceva, nu foarte dur pana la urma, si e pusa la zid… iar niste golani, marlani si nesimtiti ma jignesc pe mine, o femeie normala, si nimeni nu are nimic de comentat!”, a explicat Oana Roman.

“Da, sunt subiectiva, e normal…dar daca e sa ne scandalizam si sa fim doritori de decenta si dreptate hai sa fim asa pana la capat! Mihaela a cautat polemica pt ca asa e jocul si rezultatele sunt cele asteptate….provocarea ei a mers si si a atins scopul!(…) Eu reusesc sa ma apar si sa merg mai departe tocmai pentru ca acasa parintii mei m au educat si m au invatat sa fiu toleranta si buna! Si le multumesc in fiecare zi pentru asta!”, a mai spus Oana Roman.

Comentarii
  • Ai nevoie de sustinere, Oana ? Angajeaza- ti un avocat ! E normal sa se scandalizeze multi, nu poti lasa o individa care umple tabloidele ( in plastic e fantastic ) sa jigneasca o PUSTOAICA lipsita de experienta si de aparare ! PRO TV a gresit flagrant cu alegerea facuta ! Au ales o replica a calului troian, au permis accesul „putreziciunii ” antenelor ( ca atitudine )

Adauga un comentariu