Stiri

Oana Roman, externata, desi se simte in continuare rau. Medicii i-au dezvaluit ce boala a avut

Publicat: 11 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Oana Roman a fost internata timp de doua zile la spital, iar luni, 9 septembrie 2019, vedeta a plecat acasa. Fiica fostului premier Petre Roman si a Mioarei Roman se simte in continuare rau, in ciuda faptului ca a fost tratata pentru afectiunea de care sufera. 

Oana Roman se simte slabita dupa ce a fost diagnosticata cu amigdalita

Oana Roman a fost extrenata din spital dupa ce a stat internata timp de doua zile. Vedeta a plecat la spital imediat dupa petrecerea de botez a fetitei Gabrielei Cristea. Oana Roman se simtea rau si a crezut ca starea sa se datoreaza oboselii, dar medicii i-au descoperit adevaratul diagnostic, amigdalita. Desi a iesit din spital fiica lui Petre Roman se simte in continuare slabita.

Sotia lui Marius Elisei a luat amigdalita de la fiica sa, Isabela, dar si pentru ca sistemul ei imunitar era scazut. Oana Roman se odihneste si asculta muzica simfonica ca sa se linisteasca. ,,Isa asculta muzica simfonica! Ma linisteste si pe mine! M-am dat eu viteaza, dar inca nu ma simt bine si stau in pat.”, le-a transmis vedeta fanilor.

Oana Roman a fost diagnosticata cu amigdalita

„Am avut o amigdalita pultacee. Am luat-o in urma faptului ca sistemul meu imunitar a scazut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit”, a declarat Oana Roman. Oana Roman s-a simtit rau pe tot parcursul petrecerii de la vila Gabrielei Cristea. A apucat sa faca cateva fotografii si a plecat spre spital. „De la poza la panou direct la spital ! Am ramas fara baterii! Aici ma pun pe picioare si sunt ingrihita asa cum trebuie! Grija, atentia si conditiile de aici, merita pana la ultimul lei! Asta e adevarul”, a scris vedeta pe Instagram la scurt timp dupa ce s-a internat in spital.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit