Magazin

Oana Roman, in doliu! Unul dintre cei mai importanti barbati din viata ei a murit

Publicat: 30 iul. 2016
1

Oana Roman trece prin momente dureroase. Unul dintre cei mai importanti barbati din viata ei a incetat din viata.

Oana Roman pare ca nu mai scapa de necazuri! Vedeta si-a anuntat prietenii virtuali ca medicul fiicei ei, Isabela, doctorul Dorin Bleahu, a incetat din viata.

„Doctorul Isabelei a plecat sus la ingeri. De cate ori am fost internata cu ea la spital a avut grija de ea cu maxim profesionalism si am avut cu dansul nenumarate discutii interesante si fascinante. Un om bun, cald, bland si o enciclopedie de medicina. Ne veti lipsi mult domnule Doctor. Drum bun catre ingeri!”, este mesajul postat de Oana Roman pe o retea de socializare.

La inceputul lunii iulie, Oana Roman vorbea despre modul curajos in care Isabela infrunta problemele de sanatate.

„Da, asa e cu copiii mici. Se speriase si ea foarte tare si atunci am mers la spital. Isabelei i-au iesit analizale foarte prost si atunci a trebuit sa o internam ca sa-i faca tratament. Cam la 3-4 luni face un episod din acesta. Dar pana la un an nu a avut nicio problema. Acum e bine, e foarte energica, dupa cum vezi. Ea e mai puternica decat suntem noi. Copiii trebuie sa se imunizeze cumva. (..) Am fost la Pitesti, am fost la magazin. (…) Vacanta nu stiu daca o sa avem, mai avem ceva treaba. Daca plec as vrea sa plec la sfarsitul lui august. Ne gandim daca mergem in Franta sau mergem aici, ca banii sunt aici, poate. Deja nu mai e un lux sa mergi pe Coasta de Azur.”, a declarat Oana Roman in timpul emisiunii „Rai da’ buni”.

Oana este fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman si al Mioarei Roman. Ea este casatorita cu Marius Elisei, cu care are o fiica, pe nume Isabela. Petre Roman este casatorit cu Silvia Chifiriuc si au impreuna un fiu.

Adauga un comentariu