Celebritati

OANA ROMAN, prima reactie dupa ce sotul ei a vorbit despre divort la TV

Publicat: 11 ian. 2017
6
Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, trec printr-o perioada dificila si este foarte posibil ca cei doi sa divorteze. Aceasta informatie nu a fost confirmata, dar nici negata de niciunul dintre ei.
Dupa Marius a facut declaratii la Tv despre situatia in care se afla acum cu sotia lui, Oana nu a intarziat sa isi exprime opinia pe retelele de socializare.
„Ma uit siderata la tv cum unii si altii isi dau cu parerea despre viata mea… dar ei nu stiu nimic. Dupa ce o sa vorbesc eu… sper sa intre in pamant de rusine toti parerologii astia penibili!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.
Fosta iubita a lui Marius Elisei, Florentina, sustine ca este amenintata de sotul Oanei Roman.
„Mi s-a spus sa imi vad de viata mea. El a asteptat ca eu sa plec din Romania ca nu cumva sa am prilejul sa ajung in vreun platou de televiziune si sa vorbesc. Acum ma ameninta si imi cere sa nu mai vorbesc despre el. Va garantez ca se vor mai desparti. Asa fac de patru ani. Vor mai fi momente de genul intre ei. Marius va avea grija mereu sa o dea in bara.Visa sa lucreze in televiziune inca de cand eram impreuna. Poate chiar ca model, doar are aspect fizic. Ii placea sa se imbrace cu stil, mereu asorta hainele”, a spus fosta iubita a lui Marius Elisei, Florentina.
Adauga un comentariu