Magazin

Oana Roman, pusa pe fapte mari in 2015. Vezi pe cine vrea sa dea in judecata

Publicat: 05 ian. 2015
1

In luna februarie a anului trecut, Oana Roman a adus-o pe lume pe micuta Maria Isabela. Vedeta nu s-a bucurat insa prea mult de primele clipe alaturi de fiica sa, deoarece a avut cateva complicatii grave dupa nasterea prin cezariana.

La doar patru zile dupa interventie, operatia i s-a infectat si a fost la un pas de septicemie.

Oana a fost supusa imediat unei noi interventii chirurgicale, dar infectia a revenit, afectand muschiul peretelui abdominal si intestinul gros.

Citeste si Avocata Paula Iacob, GEST INCREDIBIL pentru Oana Roman

Dupa toate aceste chinuiri, vedeta nu isi revenea deloc, asa ca a apelat la un alt medic, care i-a facut din nou o a treia operatie. La aproape un an de la aceasta intamplare, Oana Roman vrea sa il dea in judecata pe medicul care a asistat-o la nastere.

„Este taiata de sus pana jos pe burta si a trecut prin niste momente cumplite, greu de imaginat. Au fost momente in care medicii nu credeau ca va scapa cu viata. Infectia a fost atata de puternica incat a fost la un pas de septicemie. Oana a sperat ca medicul va lua legatura cu el pentru a discuta, insa, nimic.

Citeste si Oana Roman, EXTAZIATA! Micuta ei a spus primul cuvant

Tocmai de aceea, ea este decisa sa il dea in judecata. A avut foarte mare incredere in el si nu se astepta sa se intample asa ceva. Nu s-a gandit inca la ce daune va cere, probabil ca vor fi mai mult simbolice, pentru a da un exemplu”, a declarat un apropiat al acesteia.
Adauga un comentariu