Cancan ultimă oră

Oana Roman s-a despărțit de soțul ei! Vedeta a făcut anunțul

Publicat: 10 dec. 2019

Oana Roman a știut mereu să pună punctul pe „i” în viața ei. Chiar dacă nu au mers tot timpul lucrurile așa cum și-a dorit, a ținut capul sus și a mers mai departe, optimistă și cu sufletul plin de iubire pentru persoana care a făcut-o să se simtă cea mai împlinită femeie: fiica ei, Isabela. Deși părea că lucrurile sunt extrem de frumoase între Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, vedeta a făcut o dezvăluire care ne face să ne întrebăm ce anume se întâmplă între cei doi. Din spusele Oanei Roman, în acest moment au rămas…doar ea și fetița ei!

Oana Roman a postat un lung mesaj în mediul online, iar vizitatorii paginii sale au aflat, cu surprindere, că ea și soțul său – Marius – au decis să pornească pe drumuri separate.

Au fost împreună timp de 7 ani, însă au hotărât să se despartă. Oana Roman a menționat că a ales varianta de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. Scrie, totodată, că avea ”o datorie” față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată și recunoaște că relația dintre ea și Marius nu mai funcționează ca la început, însă își dorește ca relația ”de părinți” să sufere.

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare ! Am scris o si am sters o apoi ! Din pacate o fac pana la urma ! Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale . Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații. In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris”, scrie Oana Roman în postare.

 loading...

Adauga un comentariu