Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii. Reacția lui, după declarațiile vedetei

Publicat: 15 iun. 2022
Oana Roman și Marius Elisei la un eveniment
Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii

La 8 ani de când s-au căsătorit, fosta prezentatoare tv a făcut o declarație neașteptată, care i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fani. Nici fostul ei soț nu a stat mult pe gânduri și a reacționat imediat. Iată ce s-a întâmplat!

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de mai bine de opt ani și au divorțat după șapte ani de căsnicie. Ambii i-au luat prin surprindere pe fani atunci când au anunțat că s-au împăcat și că formează, din nou, o familie fericită, având în vedere că au și o fetiță împreună, pe Isabela Maria, în vârstă de opt ani.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii

Oana Roman și Marius Elisei vor sărbători 8 ani de când și-au jurat iubire pentru totdeauna. Deși spuneau că sunt fericiți, Oana Roman a dat de înțeles că este la un pas de despărțire de Marius Elisei. Vedeta chiar a postat un mesaj pe InstaStory, în care îi anunța pe fanii ei că are multe de spus, chiar dacă îi provoacă durere.

Oana Roman a mărturisit, în exclusivitate la Xtra Night Show, că este convinsă de faptul că nu mai dorește să se recăsătorească, deși a fost întrebată de mai multe ori de ce nu face o reînnoire de jurăminte cu Marius Elisei. Vedeta a dat de înțeles că există probleme destul de mari, inclusiv de comunicare, în relația amoroasă pe care o are cu tatăl fiicei sale,.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, potrivit Spynews.ro.

Oana Roman: „Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie”

Vedeta a mai spus că nu consideră că lucrurile merg în direcția în care trebuie, dar nu a dat vina doar pe partenerul ei, ci a sus că este posibil ca ruptura să se fi produs și din cauza caracterului pe care îl are.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a transmis ea în emisiune.

Prima reacție a lui Marius Elisei

Marius Elisei a transmis și el un punct de vedere cu privire la toată situația pe care Oana Roman a decis să o facă publică.

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump(…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de el pe InstaStory.
Comentarii
  • Casatoria asta a fost facuta aiurea. Din capul locului cele doua personaje nu se potriveau. El frumusel, dar intretzinut, si-a luat o facatura la care-ti moare instant; inteligenta, dar tot facatura.

Adauga un comentariu