Magazin

Oana Roman trece prin momente grele, se opereaza din nou. „Nu voi mai fi niciodata cum am fost…”

Publicat: 09 apr. 2016
Vedeta a fost la un pas de moarte dupa ce a nascut. Din cauza complicatiilor medicale, ea a suportat mai multe interventii, dar cosmarul sau nu s-a terminat.
In urma cu doi ani, Oana Roman traia cel mai fericit moment din viata sa, scrie eva.ro. Vedeta devenea mama, iar venirea pe lume a fiicei sale, Izabela, dadea un nou sens existentei sale. Din pacate, fericirea ei a fost umbrita de problemele medicale care au survenit dupa operatia de cezariana.
La patru zile de la nastere, operatia Oanei a inceput sa sangereze, iar ea a mers la spital. Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru ca operatia de cezariana a fost urmata de complicatii. Primul semn ca ceva nu este in regula a fost faptul ca taietura nu se cicatriza si sangera.
Oana a fost operata imediat, dar infectia a revenit, afectand muschiul peretelui abdominal si intestinul gros. Situatia nu s-a indreptat nici dupa a doua operatie, astfel ca ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfanta Maria.
Cea de-a treia interventie a durat mai mult decat se asteptau toti. Oanei i-a fost taiata o bucata din muschiul abdominal, iar in locul acestuia chirurgul i-a montat o plasa, reusind sa-i salveze intestinul gros, desi acesta ii fusese atacat puternic de infectie.
Oana Roman a stat zece zile in spital, dintre care patru in sectia de Reanimare. Dupa ce starea sa de sanatate s-a ameliorat, vedeta s-a externat pe semnatura.
Acum vedeta va fi nevoita sa suporte inca o interventie. „Au trecut doi ani, sunt mult mai bine, dar nu voi mai fi niciodata la fel. Asta-i clar! Mai resimt… am momente in care mai resimt operatiile. Mai trebuie sa mai fac o interventie, dar nu e ceva urgent. Trebuie sa mai repar un pic anumite lucruri pentru ca ultima interventie a fost una foarte dificila. Ma mai doare abdomenul cand se schimba vremea si cand fac miscari bruste, cand obosesc, nu pot sa o car pe Isabela in brate prea mult… eu am o plasa la abdomen si e un corp strain… se simte”, a declarat Oana Roman. 


loading...

Adauga un comentariu