Magazin

Oana Roman vrea sa evadeze din tara! De ce nu-i place in Romania

Publicat: 24 sept. 2012

Oana Roman s-a saturat sa fie criticata pentru felul cum arata, cum se poarta sau pentru declaratiile sale. Ea sustine ca isi doreste sa evadeze departe de Romania, in locuri unde oamenii nu o cunosc pe strada.

Oana Roman spune ca in vara asta nu a avut parte de vacanta, iar zilele petrecute la mare au fost doar in scop profesional, pentru ca oricum pe litoralul romanesc nu se poate relaxa. Tocmai din acest motiv, ea si-ar dori sa evadeze in alta tara.

„Anul acesta, la fel ca anul trecut, am stat mult pe litoralul romanesc pentru ca am muncit. M-am ocupat de imaginea unui local din Mamaia, inaugurat anul acesta. Nu prefer litoralul romanesc pentru vacante deoarece vreau sa fiu linistita, sa pot merge la plaja si pe strada fara sa ma cunoasca cineva, or, asta, in Romania, pentru mine este imposibil(…)Am din ce in ce mai des momente in care imi doresc sa evadez departe de toti. Imi inchid uneori telefonul o zi, doua si stau doar cu mine… Alteori chiar plec din tara sau in locuri unde nu ma cunoaste nimeni. Astfel imi incarc bateriile”, a declarat Oana Roman pentru ring.

Oana sustine ca in acest moment nu are o relatie amoroasa, dar nici nu ar vrea sa stie despre ea in cazul in care ar fi existat.

„Eu am refuzat in ultimii ani sa comentez in vreun fel viata mea personala si asta a dat curs unor speculatii, dar raman pe pozitii si nu doresc sa vorbesc public despre viata mea personala. Nu am nicio relatie in acest moment si, daca as fi avut, oricum n-as fi dorit sa comentez”, a mai spus Oana Roman.
sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu