Actualitate

Oana Sirbu a lamurit zvonurile cu privire la presupusa poveste de amor dintre es si Stefan Banica

Publicat: 02 sept. 2019
17

La 33 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai indragite filme romanesti, “Liceenii”, Oana Sirbu, interpreta Danei, face lumina in privinta idilei pe care se spune ca ar fi avut-o cu partenerul din film, Stefan Banica jr.

Actrita si cantareata de 51 de ani n-avea, spune ea, ochi pentru Stefan, nici inima nu-i era disponibila pentru el, fiindca era deja ocupata! La 18 ani, Oana visa la un cantaret deja consacrat, cu 10 ani mai mare decat ea: Laurentiu Cazan.

Dragostea si admiratia ce i le purtau lui Laurentiu Cazan atat Oana, cat si colegele ei de clasa, data de prin 1983, anul in care s-a lansat compozitorul si chitaristul ajuns acum la 61 de ani.

A fost prima ei iubire

“Aveam vreo 14 ani cand Laurentiu a devenit idolul meu si al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din Bucuresti, unde am invatat. Aparitiile lui de inceput, perioada cand l-am vazut primele dati in emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred ca la «Stelele muzicii si dansului», ne tulburau auzul, simturile. M-am indragostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Inca sunt mandra de el, de ceea ce a insemnat trecerea sa prin adolescenta si activitatea mea artistica, dar si prin emotia sufletului meu”, ne-a dezvaluit Oana Sirbu, devenita la randu-i, datorita filmului “Liceenii”, vedeta preferata a milioane de tineri din intreaga tara.

Fericita ca a ajuns sa cante cu el

“Laurentiu ne-a ravasit cu aparitia lui in luminile reflectoarelor. Era o perioada cand baietii mai nonconformisti erau obligati sa-si prinda parul cu agrafe, sa nu se vada ca au parul lung, imi amintesc de Vasile Seicaru, Stefan Hrusca. Laurentiu Cazan a scapat asa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cantec al sau!”, a mai spus Oana, care, recent, a avut sansa sa cante chiar cu primul barbat care i-a furat inima: “Nu mi-as fi inchipuit ca vor exista momente unice, sa urc pe scena alaturi de Laurentiu Cazan, la 36 de ani dupa ce el si muzica sa au aparut in viata mea! Am cantat «Uita tristetea», piesa cu care m-a fermecat si cu care s-a lansat prin 83”.

Adauga un comentariu