Actualitate

Oana Zavoranu a comis-o in direct!

Publicat: 12 oct. 2012

Acum nu ne mai mira nimic din ceea ce face Oana Zavoranu.Ea a cazut (in) direct in propria capcana! Dupa ce a aruncat o tava cu struguri intr-un invitat care o scosese din sarite, cand sa-i toarne in cap si un pahar cu apa, bruneta a alunecat si a ajuns la podea.
Oana Zavoranu a incercat in zadar sa-si mentina cumpatul, pentru a demonstra, pana la urma, ca ceea ce spunea zilele trecute intr-o postare pe o retea de socializare e adevarat si ca s-a saturat ca lumea sa o eticheteze drept o “mahalagioaica”, pentru ca firea ei e alta. Nu a fost sa fie, insa. Pentru ca Marius Baldovin, interpretul de muzica populara care la un moment dat se declara fermecat de Sanziana Buruiana, a scos-o din sarite, insistand ca o iubeste. Asta dupa ce i-ar fi trimis cateva sms-uri, incercand sa o cucereasca.
Cei doi au fost invitati, joi seara, intr-o emisiune mondena de la Acasa TV. Schimbul de replici a ajuns intr-un punct in care s-au aruncat lucruri. “In loc sa zici mersi ca nu-ti dau cu microfonul asta in cap si nu-ti pun tava cu struguri in cap”, i-a spus la un moment dat Oana tanarului insistent. Nestiind ce i se pregateste, Baldovin a spus simplu: “N-ai cum”. Si in secunda urmatoare s-a trezit ca tava cu struguri de pe masa “zboara” in directia anuntata de vedeta tv.
Atat doar ca, suparata la culme, Zavoranu a incercat sa-i toarne in cap si un pahar cu apa. In zapaceala creata, cu boabe de struguri peste tot, pe podea si pe canapea, Oana Zavoranu a alunecat si a cazut. S-a ridicat, insa, rapid, si si-a continuat “tirul” verbal.loading...

Adauga un comentariu