Magazin

Oana Zavoranu a fost audiata la politie

Publicat: 10 sept. 2014
1
Oana Zavoranu a fost din nou convocata la Politie pentru audieri in cazul unui dosar de furt, ea fiind acuzata de acest delict de catre fostul ei sot, Ionut Pascu, pe numele de scena, Pepe.
Cand tocmai se credea scapata de necazuri, Oana este convocata din nou la Politie sa dea explicatii. Totul  i se trage de la Pepe, fostul ei sot. De la divort, cei doi sunt in razboi continuu…cantaretul a acuzat-o pe vedeta ca i-a luat mai multe bunuri din casa, potrivit Romania TV.

Citeste si:Ce femeie NEBUNA! Si-a pus iubitul sa…

 
La aceeasi sectie de politie trebuie sa ajunga in aceasta dupa-amiaza si Pepe, dar s-a razgandit si si-a trimis avocatul.
Nici macar in fata sectiei de politie Oana Zavoranu nu a dat semne ca s-ar fi cumintit. Ea le-a facut reoporterilor declaratii spumoase. 
„Am dat o declaratie pe care o solicitase pletosu’ rom, care are vreo patru copii pe care o sa-i devoalam … si, ce crezi, s-a modificat modificarea. Adica, dupa ce a fost de acord sa venim impreuna, si-a trimis doar avocatul, pentru ca nu poate, nu tine sa aiba o confruntare cu mine”, a declarat vedeta dupa ce a iesit de la iesirea de la audieri.
Adauga un comentariu