Magazin

Oana Zavoranu, amenintata cu moartea: „Mi-a scris ca imi zboara creierii in 7 secunde”

Publicat: 17 oct. 2015
1

Oana Zavoranu se teme pentru viata ei, asta dupa ce joi seara a fost amenintata cu moartea in numele lui Vadim.

Dupa ce a facut mai multe dezvaluiri legate de familia lui Vadim si de cele doua fete ale lui, Eugenia si Lidia, Oana Zavoranu a inceput sa primeasca mesaje de amenintare. Chiar daca a ajuns la politie pentru a-l reclama pe individ, bruneta sustine ca nu se teme deloc de astfel de metode de intimidare.

„Noaptea trecuta, un cretin psihopat, care isi zice ‘seriful din Carpati milosevici’, el fiind de fapt ‘cretinoidul fasait din nascare din Carpati’, ma ‘soma’, intr-un scris agramato-retardat, rar intalnit, sa nu le mai ‘hartuiesc’ pe ‘fetitele neprihanite’ ale lui Vadim, ca daca nu, ‘imi zboara creierii in 7 secunde’.

Am ras, dar pentru ca genul asta de psihopati sau frustrati, care vor sa braveze, trebuiesc prinsi de Politie, (iar pedeapsa pentru amenintare pt. omor dublat de instigare la omor este intre 7-15 ani),a cam belit-o! (…) Acest cretin care a scris acest mesaj, poate sa fie sau sa trimita acest mesaj si din Patagonia, ca tot este depistat si face puscarie. Am sa vi-l aduc pe acest dobitoc la tv, ca sa stiti ce trebuie sa faceti daca primiti astfel de amenintari si ce pateste cineva care indrazneste sa o AMENINTE PE OANA ZAVORANU… si cat de prost sa fii, sa o faci si public?!”, a scris Oana, pe pagina ei de Facebook, potrivit romaniatv.net.

Adauga un comentariu