Magazin

Oana Zavoranu, declaratii socante: Daca ne trece pipilica, ne ducem dupa tufe

Publicat: 12 aug. 2015
1
Oana Zavoranu, show de zile mari in cimitirul in care este inmormantata mama sa. Vedeta a facut, pentru jurnalisti, un tur al firmei cu sediul in cimitir, pentru a arata dezastrul lasat acolo de Marioara Zavoranu si de asociatii ei.
Oana Zavoranu a deschis usa firmei mamei sale, din cimitirul privat pe care il detine in Capitala. In stilul caracteristic, fiica Marioarei Zavoranu critica tot ce a facut mama sa.
„Nu merge… Nu a zis Dragoselu ca nu merge apa… deci daca ne trece pipilica, ne ducem dupa tufe. Ma, numai lucruri de valoare, cand nu erau bani la Agricomex… sa ma urmati la sala de mese, superba”, a spus suparata Oana Zavoranu.
Oana Zavoranu a avut o aparitie socanta la cimitirul unde este inmormantata mama sa. Mai mult dezbracata decat imbracata, Oana a tinut o conferinta de presa care a durat doua ore. Vedeta a dezvaluit ca mama sa ar fi fost cercetata de DNA. In plus, desi s-a spus ca a mostenit o avere de aproximativ 60 de milioane de euro, Oana a sustinut ca nu i-a ramas mai nimic de pe urma mamei.
„Eu nu am mostenit de la aceasta femeie nimic, doar patru actiuni. Ea m-a lasat cu belele pe cap. Eu mostenesc ce mi-a lasat tata. Ma tot lupt sa-mi reintru in drepturi”, a declarat Oana Zavoranu.
Aceasta sustine ca mama sa spala bani prin firma Agricomex, impreuna cu asociatul sau, Dragos Stoian. Mai mult, cei doi ar fi avut o relatie.
„Si in acest moment exista la DNA un dosar in care Dragos Stoian si Marioara Zavoranu au calitatea de suspecti. Normal ca mortul nu mai poate raspunde, dar Ionel traieste si am o placere sadica, din respect si mahnire fata de ce ar fi putut simti si cum se perpeleste in mormant tatal meu, stiind ce golani si ce golanii se fac”, a mai spus Oana Zavoranu.
Vedeta il acuza pe asociatul mamei sale si ca a falsificat documente referitoare la situatia financiara a societatii Agricomex si astfel au disparut o multime de bani din conturi. Vedeta ameninta ca il va inlatura cu orice pret pe Stoian din firma si ca va deveni stapana peste toata averea.

 

Adauga un comentariu