Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca: „Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos”

Publicat: 30 nov. 2020
Pepe și Oana Zăvoranu
Pepe și Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a făcut o nouă serie de declarații controversate despre divorțul lui Pepe cu Raluca Pastramă. Fosta soție a cântărețului de muzică latino încă susține că despărțirea celor doi este de fațadă, de dragul atenției primite. Ba mai mult, „Querida” a spus că dragostea celor doi a fost inexistentă de la bun început, iar relația lor a început din dorința artistului de a o distruge.

De când s-a aflat că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu, Oana Zăvoranu a susținut că separarea celor doi nu este deloc reală, ci este o metodă de a intra, din nou, în atenția publicului, mai ales că din cauza pandemiei de coronavirus, veniturile artistului au fost grav afectate.

Chiar dacă Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la cuțite, după ce bruneta a obtinut un ordin de restricție pe numele lui, acuzându-l de violență verbală și fizică, „Querida” susține, în continuare, că războiul celor doi este doar un spectacol de dragul atenției.

„Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul. (…) Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine…

Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult’ o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii’ ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!”, a spus Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu