Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, despre Pepe: „Vreau să încheiem cu bichonul”

Publicat: 13 mai 2021
oana zavoranu si pepe imbratisati
Oana Zăvoranu și Pepe

Face ce face și ajunge din nou să ne surprindă. Oana Zăvoranu îl face ”bichon” pe Pepe și aduce cuvinte dure la adresa lui. ”Querida” nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic și l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul său soț. Mesajul acid transmis de diva sexy pentru latino lover, chiar în ultimul său vlog de pe canalul de YouTube.

Oana Zăvoranu și Pepe formau cândva unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Iubirea dintre ei plutea-n aer, iar despărțirea și divorțul au venit fix când nimeni nu se aștepta, urmate de un scandal care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc. Ei bine, deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta are de gând să facă ”ordine” între influencerii de la noi din țară și, se pare că l-a încadrat și pe fostul său soț în această categorie, iar asta nu o spunem doar noi, ci mesajul pe care i l-a transmis prin intermediul ultimului său vlog.

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa lui Pepe, după ce l-a numit ”bichon”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana l-a numit pe artist ”bichon” și nu a ezitat să aducă cuvinte care mai de care mai urâte la adresa lui. ”Querida” se arată foarte deranjată de activitatea din mediul online a celebrului latino lover și a spus asta în fața tuturor.

”Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.”, a spus Oana Zăvoranu în vlog-ul său de pe YouTube.

Oana Zăvoranu: ”Domne, senzațional e bichon-ul”

Iar asta nu este tot! Unde mai puneți că Oana Zăvoranu susține că piesele pe care Pepe le-a lansat în perioada în care au format un cuplu au fost datorită ei? Focoasa brunetă s-a luat chiar și de evoluția artistului, iar injuriile nu au întârziat să apară.

”Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a b****”, a mai adăugat ”Qerida” la adresa fostului său soț.

Cum a prins-o Pepe pe Oana Zăvoranu cu Tudy

În cadrul unui joc de noroc cu prietenii pe canalul de YouTube, Pepe, mai sincer ca niciodată a povestit momentul în care a prins-o pe Oana Zăvoranu, fosta sa soție, cu Tudy, cel cu care l-ar fi înșelat. Artistul a spus cu lux de amănunte toată povestea și a surprins pe toată lumea.

”Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.”, a povestit Pepe.

Adauga un comentariu