Magazin

Oana Zavoranu isi renoveaza casa pentru iubitul ei

Publicat: 26 apr. 2012
1
De cand s-a mutat cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu, in vila din Dorobanti, in ianuarie, Oana Zavoranu nu mai termina cu renovatul. Bruneta si-a comandat o mocheta de fite, in urma cu aproximativ o luna, si zilele trecute angajatii firmei i-au livrat-o. Acestia au profitat din plin ca Oana nu era acasa si au lalait-o, in loc sa munceasca, scrie Click!.
Pentru ca nu s-a gasit nici un client care sa scoata din buzunar 825.000 de euro, sa-i cumpere vila din Dorobanti, Oana s-a mutat acolo cu iubitul Razvan Dumitrescu si, de la inceputul anului, o tot renoveaza.
Zavo si-a cumparat numai lucruri de calitate, in special produse fabricate in strainatate, asa ca renovarea va mai dura cateva luni, pana ajung obiectele comandate. Mocheta de 300 de milioane pe care a pus ochii in urma cu aproximativ o luna a ajuns la ea acasa zilele trecute.
„Am comandat 200 de metri de mocheta. Cu tot cu montaj, m-a costat cam 300 de milioane de lei vechi. Este foarte mult, dar merita toti banii. Este superba, de cea mai buna calitate. Este neagra, lucioasa, foarte inalta si pufoasa”, a declarat Oana.
Fotorepoterii Click! i-au surprins ieri pe angajatii firmei Proges carand scule in vila Oanei, pentru a se apuca sa-i puna mocheta. Si cum acasa nu era decat iubitul ei, Razvan, muncitorii au profitat din plin si au tras de timp.
Dupa ce si-au dus sculele in casa, au coborat in fata vilei. Unul dintre ei mai avea putin si adormea in masina, altii stateau la povesti, un coleg dadea directive, altul vorbea la telefon, insa nimeni nu muncea.
Oana si Razvan locuiesc impreuna in vila din Dorobanti, dar cum bruneta e mai mereu plecata, iubitul ei este omul de nadejde ca­­re are grija si de casa, si de pisoiul Marty.
Adauga un comentariu