Magazin

Oana Zavoranu lanseaza inca un atac! Faceti nani ca sunteti obositi

Publicat: 22 nov. 2018
1

Oana Zavoranu a lansat un nou atac! De data aceasta pentru creatoarele de moda. Oana a anuntat, in urma cu doar cateva zile, ca vrea sa creeze o linie vestimentara si a dezvaluit stilul pe care vrea sa-l puna in practica.

„Voi rebrandui termenul de creatoare de moda, deoarece din cauza tuturor parlitelor care au facut Dubaiul,  Italia, Ibiza, Cipru, Japonia, Turcia si si-au tras-o cu cine stie ce bodorogi libidinosi, au devenit brusc, ‘creatoare de moda. Nu papusa, dam militaria jos din pod! Nu creati nimic, toata lumea stie ca nu stiti nici care este diferenta intre musama si dantela, neopren si matase, asa ca hai pa! Faceti nani ca sunteti obo de la atata supt, tras, inhalat si altele. V-au ajuns ridurile si cearcanele la calcaie si nici mama esteticienilor nu va mai poate repara”, a scris Oana Zavoranu pe contul personal de Facebook.

„Cam frig pentru fizele cu mijlocul gol si blugii rupti, dar rabd, cand e vorba de vreo combinatie vestimentara FACUTA DE MINE, in care cred ! Am sa va mai postez lucruri facute de mine pe care le port si nu am spus ca sunt creatia mea .Va multumesc, pentru ca zilnic primesc sute de mesaje, in care ma rugati sa ma apuc de facut haine, pe romaneste, ‘ IN STILUL OANA ZAVORANU ?”, a mai scris vedeta.
 

Adauga un comentariu