Magazin

Oana Zavoranu, mai mult dezbracata la negocierile cu Antena 1 – FOTO

Publicat: 27 iul. 2012
Dupa doua luni de stat pe bara in care singurul ei job la Antena 1 a fost acela din ivitat in cadrul diverselor emisiuni de tip tabloid ale trustului, Oana are in sfarsit un contract.
In momentul in care a acceptat sa faca parte din echipa postului din Baneasa, acesteia i s-au promis nu mai putin de doua emisiuni si un rol intr-o telenovela. Incantata peste masura, Zavoranca a decis sa-si ofere serviciile aducatoare de audienta in exclusivitate Antenelor, insa abia joi seara a semnat un act care sa-i certifice faptul ca solidaritatea ei nu este in zadar, scrie cancan.ro. Oana a ajuns la negocieri cu o ora intariere, purtand o rochita minuscula ce lasa sa se vada mai mult decat privitorii ar fi sperat. 
Exuberanta si increzatoare, Oana a urcat treptele cate doua aratandu-si parti semnificative din posterior. A salutat pe toata lumea zambind larg si a intrat la discutii. Mai bine de o ora mai tarziu, Oana a iesit din sediu, nu la fel de bine-dispusa, semn ca nu a primit toate cele trei contracte aruncate in joc. Incruntata si „botoasa”, s-a urcat in masina, abia reusind sa rada cu toata gura.
Adauga un comentariu