Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, prima reacție despre divorțul dintre Pepe și Raluca: „E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva. Astea de etnie nu divorțează”

Publicat: 03 nov. 2020
Oana Zăvoranu și Pepe
Oana Zăvoranu și Pepe

Așteptarea a luat sfârșit! Oana Zăvoranu a făcut primele declarații după ce Pepe și-a anunțat fanii că divorțează de mama copiilor săi, după opt ani de căsnicie.

Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal. Cei doi nu au rămas în relații bune după ruptură, iar de-a lungul timpului… bruneta a făcut declarații acide la adresa fostului ei soț.

După vestea dată de Pepe, iată că a apărut și prima reacție a Oanei Zăvoranu pe care a așteptat-o toată lumea. În stilu-i caracteristic, vedeta a dat de pământ cu Pepe, dar și cu soția lui.

Vedeta nu crede o iotă din afirmațiile făcute de fostul ei soț și susține că este vorba, de fapt, despre o regie ieftină, de pe urma căreia Pepe ar avea anumite beneficii.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor ????????????….’miraculos’ or sa se ‘împace ’???????????? … chill… ???????????? … astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… stai jos, nota 4 ????????????”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu a încercat să se împace cu Pepe

După divorț, Oana Zăvoranu a încercat să îngroape securea războiului dintre ea și Pepe. Totul a fost, însă, în zadar. Artistul nu a vrut să mai aibă de-a face cu fosta lui soție, lucru care a stârnit furia vedetei.

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului.

Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă”, declara Oana la emisiunea lui Dan Capatos.

Adauga un comentariu