Magazin

Oana Zavoranu, reactie STUPEFIANTA cand mama ei se lupta sa traiasca

Publicat: 24 ian. 2015
1
Marioara Zavoranu a fost internata de marti intr-un spital din Bucuresti. Ea a fost operata de urgenta, insa medicii spun ca femeia nu are sanse mari de supravietuire. In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Vineri seara, Querida a venit si cu o explicatie uluitoare. 
Dupa ce a fost operata, Marioara Zavoranu a ramas la Terapie Intensiva si, spre disperarea medicilor care i-au facut interventia chirurgicala, s-a constatat ca un rinichi este de-a dreptul nefunctional, iar celalalt „merge” doar la capacitatea de 10%. Din aceasta cauza, medicii sunt extrem de rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale Marioarei.

Vezi si Are sau nu Oana Zavoranu silicon in fese? – FOTO 

Apropiatii vedetei spun ca Oana Zavoranu nu a fost vazuta deloc la spital de cand mama ei a fost internata.
„E la spital, dar e OK, este stabilizata. Mama a avut niste probleme. Ea are probleme mai demult cu rinichii, dar e ok acum. Ea este pe dializa de mai multa vreme. Boala este in combinatie cu un diabet. De la diabet i s-au afectat si rinichii. Acum a facut o insuficienta renala. Ieri a suferit o interventie, dar este stabilizata si e bine”, sustine Oana Zavoranu pentru spynews.ro.

Vezi si Oana Zavoranu isi bate joc de Monica Columbeanu 

Mai mult decat atat, Oana a explicat si motivele pentru care nu a ajuns, pana acum, la mama sa la spital, si sustine ca Marioara este ingrijita permanent de angajatii ei. „Este soferul, sunt cele doua menajere, eu tin legatura permanent cu ea. Nu (am ajuns la ea, n.r.)! Din pacate, am 3-4 zile de shooting si plec acum si vin la noapte tarziu, nu stiu daca am timp, dar suntem pe telefoane tot timpul”, explica Oana.
Adauga un comentariu