Actualitate

Oana Zavoranu revine spectaculos in televiziune

Publicat: 13 aug. 2012

Sezonul de toamna se anunta unul plin de schimbari, in grilele de programe ale tuturor posturilor de televiziune. Dupa ce Madalina Pamfile a fost concediata, iar Stoian a rupt colaborarea cu Antena 1, pentru emisiunea lui Dan Capatos se pregateste o revenire intr-o formula cu totul si cu totul surpinzatoare, cu o vedeta consacrata pe post de coprezentatoare.

Mai-marii postului Antena 1 au incheiat un contract avantajos cu Oana Zavoranu in urma cu aproximativ trei luni, iar bruneta a declarat public ca va fi la carma a doua emisiuni si ca va avea un rol intr-o telenovela.

Timpul a trecut fara ca Oana sa aiba parte de vreun proiect concret, dar producatorii o pregatesc intens pentru grila de toamna, aparitia ei pe sticla fiind garantata.

Potrivit zvonurilor care circula in interiorul mai multor televiziuni, momentan s-ar fi stabilit ca Zavo sa fie cea care-i ia locul lui Mircea N. Stoian, in calitate de coprezentatoare. In afara de acest proiect, celelalte doua sunt la stadiul de incertitudine.

Potrivit unor surse din interiorul postului Antena 1, Oana ar fi trebuit sa prezinte impreuna cu Mihai Mitoseru show-ul Bingo insa, momentan, postul n-ar fi reusit sa obtina avizul Ministerului de Finante pentru acest proiect. Cum insa mai este aproximativ o luna pana la debutul preconizat al emisiunii, e posibil ca lucrurile sa se schimbe, iar proiectul sa fie demarat. Nu in ultimul rand, Oanei i-a fost promis un rol intr-o viitoare telenovela, insa si acest proiect se afla intr-un stadiu incipient, nefiind stabilit nimic concret, momentan.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit