Actualitate

Oana Zavoranu s-a razgandit si vrea sa devina mama: «Imi doresc un Alex Junior»

Publicat: 17 feb. 2019

Oana Zavoranu continua sa surprinda. De aceasta data, vedeta i-a raspuns unei fane, care a intrebat-o cand va deveni mama. Daca pana acum nici nu vroia sa auda despre acest subiect, sotia lui Alex Ashraf lasa loc de interpretari si pare ca e pregatita pentru pasul urmator.

Intrebata de o admiratoare pe Instagram cand va aparea in viata ei o "Oana Junior", bruneta a dat un raspuns neasteptat: "Cand o fi sa fie, imi doresc un Alex Junior".

Oana Zavoranu a dezvaluit inca de acum doi ani ca isi doreste sa aiba un copil si ca va apela la o mama surogat atunci cand va decide ca este timpul. In 2018, vedeta era hotarata sa devina mamica, anuntand care va fi renumeratia pentru mama purtatoare.

Intrebata de ce nu apeleaza la adoptie, Oana Zavoranu a declarat recent intr-o emisiune difuzata de Antena 1: "De ce vorbim de adoptie? Care e adoptia? Este ovulul meu! De ce imi spun mie oamenii ca nu am voie sa fac un copil pe aceasta cale? Eu am sa fac un contract cu individa. Sa depasim durerile facerii, totusi. Imi iau niste obligati fata de mama purtatoare si fata de copilul meu. Sunt capabila sa-i ofer afectiune, pentru ca eu sunt un om foarte sensibil".loading...

Adauga un comentariu