Actualitate

Oana Zavoranu SARE la GATUL lui MIRCEA BADEA

Publicat: 03 sept. 2012

Povestea de dragoste dintre Oana Zavoranu si Mircea Badea, pe care cei doi ar fi trait-o in urma cu mai bine de zece ani il bantuie pe realizatorul TV. Deranjata de faptul ca Badea neaga relatia cu fosta sotie a lui Pepe, aceasta a facut o serie de dezvaluiri, presarate cu obisnuitele ironii.

Oana Zavoranu s-a destainuit prietenilor ei de pe Facebook, vrand ca acestia sa auda din ”gura” ei despre relatia cu Mircea Badea, subiect care a tinut primele pagini ale ziarelor acum cateva saptamani. Potrivit brunetei, realizatorul emisiunii ”In gura presei” ar fi inselat-o acum multi ani pe Carmen Bruma cu Oana.

”Surprinzator, acum putin timp, am avut parte de o reactie de "gaina speriata" din partea unui "ciumpalac" care CULMEA!!!!!! se da mare MASCUL, si care insa nu a fost in stare sa isi asume o chestiune din trecut….oooops, am uitat ca el in perioada aceea avea o "mirifica si perfecta poveste de dragoste(pfffff) cu o asa zisa fatuca, care se chinuie din greu si ne este prezentata pana la intoxicare pentru a ne "povesti ce"perfecta e, ce mirific si unic arata, si mai ales cat de "mult" se iubesc ei de 12 ani. Mergand mai departe am priceput ca daca "topmodela" "wanna be" ar fi aflat ca in timp ce ea stia ca ei se" iubesc de crapa" el calca stramb (eu eram libera la acea vreme, sac!!!:))….probabil ca dormea pe balcon la mamaie cu posterele alea cu Sabrina si femei dezbracate deasupra patutului de rogojinuta (…) Ca tot cu "mamaie" sta si acum, nu stiu sigur dacatot posterele din Hustler le are pe perete.

(…) Asa ca s-a gandit ciumpalacul, ca cel mai indicat ar fi sa nege orice implicare cu mine, pentru ca, nu-i asa ,o "duduita ca mine "neaparuta prin presa sau tv" ar gasi un moment prielnic sa spuna ca a avut o "poveste de dragoste "cu el, acest, Alain Delon in mizerie (…) Și sa vedem saltimbancul mahalagiu si isteric al tarii pe unde scoate camasa si cum ii explica "superbei", cum e cu relatiile astea extra relattile de baza (cica!!!!)….hai ca abia astept mirciulica duru-duru (sa nu fiti rai sa va ganditi la rima de la final:)) cat de "dur" si de "rau" vei fi tu acum, cand chiar ai fost marlan si mincinos….te astept cu raspunsul tau de muiere nef***ta cat de repede poti tu”, scrie Oana pe contul ei de Facebook.loading...

Adauga un comentariu