Stiri si curiozitati

Oana Zavoranu se pregateste sa devina mama pentru prima data 

Publicat: 14 mai 2019
3

Oana Zavoranu apare din nou in prim-plan. Este vorba despre inca o declaratie uluitoare a vedetei, iar reactiile – cu siguranta – nu vor intarzia sa apara. Este stiut ca Oana nu se fereste sa faca declaratii incendiare, iar exemplul de acum este graitor si confirma regula nescrisa. 

Fanii Oanei Zavoranu abordeaza, destul de des, si subiecte pe care cei mai multi le considera sensibile, insa vedeta gaseste un raspuns de fiecare data. Chiar daca surprinde, Oana nu-si refuza dreptul de a avea raspuns la toate intrebarile,oricat de delicate ar fi ele. De curand, o admiratoare a intrebat-o daca isi doreste sa aiba copii, iar Oana a fost transanta.

„Chiar nu-ti doresti deloc copii? P.S Te admir tare!”, i-a scris o fana artistei. „Nu imi plac copiii absolut deloc, dar pentru sotul meu si dragostea pe care o am pentru el, voi apela la un moment dat la o mama surogat, in America”, a raspuns Oana Zavoranu pe instastory.

Oana Zavoranu, mesaj acid: ”Fara sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altuia”

In varsta de 45 de ani, Oana Zavoranu nu a vorbit doar despre credinta ortodoxa in randurile pe care le-a asternut pe o retea de socializare, ci si despre karma si i-a sfatuit pe toti sa nu isi construiasca fericirea pe nefericirea unei alte persoane.

“Cand iti schimbi gandirea si toate gandurile, in general, lucrurile se intampla… nu imediat, ci treptat, dar se INTAMPLA… si asta e cel mai important

Adauga un comentariu