Actualitate

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își cumpără casă în America. Motivul petnru care au luat această hotărâre

Publicat: 21 ian. 2022
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf
Oana Zăvoranu și soțul ei au de gând să locuiască câte jumătate de an în America

Oana Zăvoranu și soțul ei Alex Ashraf iau în calcul să-și achiziționeze o proprietate în Statele Unite ale Americii, în care să jocuiască jumătate de an. Cei doi, care sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani, par să se fi săturat de toate scandalurile în care sunt implicați, de cele mai multe ori fără voia lor. Astfel, Oana Zăvoranu și soțul ei își doresc să petreacă cel puțin șase luni departe de țară.

Oana Zăvoranu are de gând să plece din România, dar nu definitiv. Împreună cu soțul ei, vedeta vrea să ajungă în SUA, loc pe care îl consideră potrivit pentru ea.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf vor să-și ia casă în America

Și dacă tot s-au gândit să poposească și pe alte meleaguri, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu au de gând să stea cu chirie acolo. Astfel, vedeta TV a precizat că împreună cu soțul ei intenționează să-și achiziționeze o casă, unde să locuiască timp de jumătate din an.

„Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo, și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta”, a declarat actrița care în trecut a apărut în Playboy.

Așadar, cei doi și-au propus să ajungă în America și să își cumpere o proprietate acolo, pentru a locui fără griji și fără stres timp de șase luni pe an. Iar cealaltă jumătate din an au de gând să locuiască în țară, deoarece au multe afaceri aici.

Ce afaceri au Oana Zăvoranu și soțul ei

Din anul 2016, Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt căsătoriți. Cei doi se ocupă de afaceri de succes și sunt împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Clinica medicală pe care bruneta a înființat-o în anul 2017 este una dintre afacerile în care se implică amândoi.

„Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, spunea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp.

În prezent, cuplul are în portofoliu 11 firme care operează în diferite domenii, precum: interpretare artistică, activități fotografice sau comerț cu produse cosmetice și de parfumerie. O sumă considerabilă a fost investită chiar de Oana Zăvoranu, și soțul ei, Alex Ashraf, a susținut-o pentru a lansa un parfum de succes.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu