Magazin

Oana Zavoranu: Va rog sa ma iertati cu totii. Mama, te iubesc!

Publicat: 19 apr. 2015
1

Oana Zavoranu s-a reintors la capela unde este depus trupul neinsufletit al mamei sale, Marioara. Vedeta i-a lasat pe toti fara cuvinte cand s-a dus si l-a imbratisat pe Gigicu, fratele mamei sale. De asemenea, a vorbit si cu bunica ei.

Oana Zavoranu si-a calcat pe orgoliu si a recunoscut faptul ca gelozia a facut-o sa spuna lucruri nu tocmai frumoase despre fratele mamei sale, Gigicu. Bruneta s-a oprit in bratele unchiului ei si i-a spus lucrurile care au framantat-o atatia ani si care au facut-o sa se certe cu mama ei pana in ultima clipa.

Citeste si Inmormantarea Marioarei Zavoranu, transformata in CIRC. Oana Zavoranu s-a

„Am fost geloasa pe tine. Iti promit aici, langa mormantul mamei mele, ca nu voi mai spune nimic impotriva ta. Tu esti Gigi, unicul meu unchi. Imi cer iertare Gigi. Am fost geloasa. Te rog sa ma ierti. Acum sunt eu cu tine si cu ea. Ea e bucuroasa ca e situatia asta acum. Ea te-a iubit mult, Gigi, si ma bucur ca te-a iubit. Imi pare rau ca te-am jignit.

Citeste si Oana Zavoranu: Voi lasa toti oamenii care au iubit-o pe mama sa intre in cimitir

Am iubit-o in felul meu. Nu am vrut sa am frati si surori pentru ca nu am vrut sa-i spuna nimeni mamei „mama”. Este pacatul copilului crescut singur. Va rog sa ma iertati cu totii. Mama, te iubesc! Mi-as fi dorit ca finalul nostru sa nu fie asta. Mi-as fi dorit sa fie undeva in strainatate, pe plaja sau la cumparaturi si nu aici. Dar, fiecare avem pacatul nostru si poate pacatul meu este sa-mi ingrop cei doi tati si mama”, i-a spus Oana Zavoranu unchiului ei, Gigicu, la Antena Stars.
Adauga un comentariu