Magazin

Oana Zavoranu: Vadim Tudor a incercat sa ma VIOLEZE la Senat! – VIDEO

Publicat: 23 oct. 2012
1

Oana Zavoranu a facut declaratii socante cu privire la Corneliu Vadim Tudor si la pornirile sexuale ale acestuia. Bruneta a recunoscut ca C.V. Tudor a vrut sa o violeze in biroul lui de la Senat.

„Eu nu simteam ca am o chemare pentru politica. Nu simteam ca este locul meu in Parlament stand si facand X si 0. Am decis sa spun ceea ce spun pentru ca pentru o femeie este foarte urat sa i se spuna ca este urata. El mi-a spus acum ca sunt urata, ca sunt o aratare. Atunci nu spunea asta. Ii placea de mine. Nu am vrut sa spun acest lucru atunci. Am incercat sa pastrez la un nivel cat mai profesionist relatia cu el. Am avut mai multe intalniri la birou la el. Am fost luata cu furca de acasa ca sa merg la acea conferinta ca sa vina presa. Imi dadea sute de telefoane ca odata cu venirea mea vine presa. Dupa conferinte ne retrageam in biroul lui.

S-a intamplat sa mergem de multe ori la un restaurant. Eu tot incercam sa-l sochez, culminand cu vizita la Senat imbracata cu tinte si cu haine de piele crezand ca se va oripila. El de fapt a incercat sa ma violeze. A tabarat pe mine la Senat. Dupa ce mi-a aratat ce tablouri are in birou, s-a dus si a inchis usa. Apoi a bagat cheia in buzunar. Cred ca ii era teama sa nu intre cineva peste noi. A venit la mine si si-a schimbat privirea gales” a declarat Oana la emisiunea Cancan TV.

„Ma, da tu esti frumusica rau de tot, mi-a spus el. A incercat sa ma ia in brate, mie mi-a venit rau pe loc si am inceput sa-mi caut geanta pentru ca nu stiam cum sa plec mai repede. Oricum, totul s-a terminat cu o scurta fugareala, el a inceput sa transpire, iar mie mi s-a zbarlit parul pe mine de libidosenie. Eu tot incercam sa-i spun ca glumeste, dar lui i s-au micsorat ochii si a spus ca nu. In momentul in care s-a simtit refuzat a inceput sa faca bale la gura si sa-l faca pe Pepe in toate felurile, pentru ca i-am spus inainte ca sotul meu ma asteapta”, a povestit Oana despre cum Vadim a incercat s-o agreseze.

„Am avut momentul de fugareala, eu nu voiam nici circ nici nimic dar el a inceput sa urle. I-am spus ca e batran, ca nu este genul meu, ca il vad ca pe bunicul meu, nu i-am spus ca pute. I-am spus ca il respect si ca mi se pare ca e o farsa. L-am rugat sa imi dea cheia pentru ca avea oua in buzunar. Eram naucita pentru ca eu il vedeam un om serios. Stiam ca daca ar fi aflat Pepe ar fi iesit nenorocire. Ma gandeam cum sa ies de acolo si intr-un final l-am rugat sa imi dea cheia. A injurat un pic apoi mi-a aruncat cheia si a plecat” a mai spus Oana.
sursa: cancan.ro

Comentarii
  • Oana Foraibar putea fi violata doar cu limba ori cu pixul.Vadim este prea batran si neptiincios pentru o partida de sex.Pa cuvant si sa fii iubit.

  • fai OANA esti o exxpirata si o ZDREANTA, stai dracu in banca ta si nu ne mai ametii cu porcariile tale de vedeta exxpirata,epava rugnita. mai terminati circul cu bosorogul de vadim si cu mata vaca tiganca. snteti 2 tiganci imputite si vadim un ***** cretin.UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SA FITI DE *****

Adauga un comentariu